Webbdesign

Drönarfoto

Foto & film

Webbdesign

Vi designar kvalitativa hemsidor åt företagare och privatpersoner. Alla hemsidor vi skapar är responsiva och passar till alla olika skärmstorlekar. Är du sugen på en hemsida som är mobilanpassad och håller bra kvalité? Tveka inte på att höra av dig till oss.

Inom webbdesign och uppbyggningen av din sida utför vi följande:

Webbdesign

Vi utför designen till din hemsida. Vi hjälper dig med allt från grafisk-profil till hela uppbygnaden av hemsidan.

Mobilanpassad, Responsiv

Alla hemsidor vi skapar är mobilanpassade. Vår webbdesign är responsiva för varje plattform. Så att hemsidan anpassar sig till skärmen för bästa användarvänlighet.

SEO

Vi utför SEO, (sökoptimering) för din hemsida. Så att din hemsida kan rankas högt på google inom det området din sida behöver synas på. 

Wordpress

Vi bygger alla våra hemsidor i Wordpress. Det är en CMS (Content Management System) skriven i PHP för utveckling av olika typer av webbplatser. Det är en simpel och flexibel CMS som går att bygga ut med tillägg för att kunna genomföra även mer tekniskt avancerade hemsidor

Drönarfoto & Drönarfilm

Vi erbjuder professionella drönarfoton & drönarfilmer runt om och i Östergötland. Behöver du drönarfoto för marknadsföring på sociala medier, eller till din hemsida? Vi hjälper dig! 

Drönarfoto

Vi erbjuder drönarfoto, är det över ditt kontor eller annat landskap, vi hjälper dig! Vi i Teks Media har rätt utbildning och kompetens för att flyga drönare.

Drönarfilm

För att representera sitt företag på bästa sätt. Kan drönarfilm vara ett bra sätt för just det. Drönarfilmen kan vara till en banner på din hemsida, eller till företagets socialamedier för marknadsföring.

Film & Foto

Vi erbjuder hjälp med film och foto. Inom film kan vi hjälpa dig med filmning så som klippning. Vi erbjuder också fotografering såsom efterarbete med foto och effekter som önskas.

Film

Vi kan hjälpa dig och ditt företag med en film för ditt företag. Det kan vara till socialamedier, eller till er hemsida. Film är ett bra och ett effektivt sätt att locka blicken mot ditt företag.

Foto

Vi erbjuder nu foto åt ditt företag. Vi kan hjälpa dig med foto till en banner för din hemsida eller åt dina sociala medier m.m.